Kantoor gesloten van 24 december 2018 tot en met 1 januari 2019

Beste lezer,

Ons kantoor is van maandag 24 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019 gesloten.

Wij wijzen u er op dat er tijdens de feestdagen (25, 26, 31 december en 1 januari) geen betalingsverkeer mogelijk is. Ontvangt u normaal gesproken uw leefgeld op een maandag, dinsdag of woensdag, dan kan het zijn dat u de betaling in deze periode eerder dan verwacht overgemaakt krijgt. Wij adviseren u uw online dossier (2Look) te raadplegen om verwarring te voorkomen.

Mailt u ons in deze periode? U zult van ons een reactie ontvangen op een later moment dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groeten,
Moltmaker Bewindvoering

Kantoor gesloten op woensdag 12 september 2018

Beste lezer,

In verband met overige werkzaamheden is ons kantoor gesloten op woensdag 12 september 2018. Wij zijn telefonisch niet bereikbaar. In geval van spoed kunt u een e-mail sturen naar info@moltmakerbewindvoering.nl Wij doen ons best zo spoedig mogelijk op uw bericht te reageren.

Onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groet,

Moltmaker Bewindvoering

Uitbetalingen kinderbijslag april 2018

Beste cliënten,

Zoals wij jullie eerder hebben laten weten, zou de uitbetaling van de kinderbijslag door de SVB later dan gebruikelijk plaatsvinden. Op dit moment zien wij de uitbetaling nog niet in het systeem staan. Wij verwachten dat dit morgen (woensdag 4 april 2018) zichtbaar zal zijn. Zodra de uitbetalingen binnen zijn, zal de kinderbijslag (al dan niet volledig) worden doorgestort, indien de liquiditeit in uw dossier dat toelaat.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Moltmaker Bewindvoering

Uitbetalingen leefgeld en kinderbijslag i.v.m. feestdagen

Beste cliënten,

Graag willen wij jullie er op wijzen dat er op vrijdag 30 maart (Goede Vrijdag) en maandag 2 april (Tweede Paasdag) geen bankverkeer is. Als u normaal gesproken op maandag of op vrijdag uw leefgeld ontvangt, zult u dat vandaag (donderdag 29 maart) aan het eind van de middag ontvangen. Wat betreft de kinderbijslag: de uitbetaling door de SVB zal dinsdag 3 april bij ons in het systeem zichtbaar zijn. U zult uiterlijk op woensdag 4 april uw kinderbijslag ontvangen.

Met vriendelijke groeten,

Moltmaker Bewindvoering